16 januari 2012

Bröllop Khao lak

   Åkte med arrangörernas minivan med staffen bort till Khao lak i Fredags. Bröllop på stranden och jag skulle spela några trudelutter för brudpar med sällskap. Det tog 2,5 timma att ta sej dit, ganska enkel körning, bra vägar. Vi gjorde ett lunchstopp vid Khao lak Lamru nationalpark. Satt högt upp på en fin veranda och käkade thaimat, trevligt värre.
   Kom ner till Khao lak och det verkar bara vara lyxresorter uppradade efter varann där. Efter huvudgatan finns dom vanligaste affärerna med skräddare, turistprylar, massage, massor av dykbutiker och McDonalds såklart. Ordnat och praktiskt men huva så trist. Vi lastade ur vid Khao lak seawiew resort, och tog oss ner till stranden. Måste säga att det är en härligt stor strand därnere, fullt med barnfamiljer som njuter. Perfekt för en charterfamlij som vill ta en 2-veckors och pusta ut.
   Dom riggade upp med stolar och "altare" nere på stranden. Dom var inte mer än 5 vuxna + 6 ungar, men däremot fanns det massor med nyfikna turister som tittade på. Ceremonin gick kanon, brudparet var fina, ungarna busiga, alla på bra humör. Jag fick hjälp med sången av en jättetrevlig danska, hon sjöng "Your song" med himla bra inlevelse. sen försvann hon på nå vis...men jag vet var hon finns, hehe... 
   Jag spelade en timma och sällskapet kalasade på champange med tilltugg vid ett specialuppställt bord med vita dukar, som gjorde det hela till ett "rum" mitt på stranden. När solen gått ner blev det fire-show av några ungrare. Hur har dom hamnat där? Seg hemresa, tillbax 11, men sammantaget var det en skön dag. Jag hoppas på fler såna!  :-)

Alla foton är tagna med 360appen utom det första.

På väg in till nationalparken.

Klart det poseras i 180 när thaiare är med :-)

Huvudgatan i Khao lak.

Skön stor pool inne på resorten
.

Här riggas det för bröllop.

japp nu är det dax, ingen återvändo efter detta!

Fina färger...

...även fast det är molnigt.

glömde bort hårdstecknet...måste komma ihåg det nästa gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar